Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-14.30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.07.2021
CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ
Vážení zákazníci. v období od 26.- 30. 7. 2021 bude v naší firmě probíhat celozávodní dovolená. Po tuto dobu nebude možný žádný příjem ani výdej zb... číst celé
18.02.2021
Zeptejte se nás!
Vážení zákaznící, rozšířili jsme naše služby o PORADNU, kde Vám rádi odpovíme na Vaše otázky. Najdete ji v horním vodorovném menu na e-shopu.  Neví... číst celé
08.12.2020
PF 2021
Milí zákazníci, rádi bychom Vám poděkovali za Vaši přízeň a přejeme Vám krásné a pohodové prožití vánočních svátků. V novém roce 2021 mnoho radostnýc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.11.2021
Co nás čeká v listopadu?
Listopad je poslední podzimní měsíc, a jakmile se na něj dostane, je tu už jen skok do zimy a do Vánoc. Většina květin již odkvétá, jen málo z nich do... číst celé
01.10.2021
BALÍCÍ FÓLIE všech druhů
Fólie se v dnešní době používají nejen v každé domácnosti, ale i v podstatě ve všech odvětvích průmyslu – od potravinářského, přes stavební až po auto... číst celé
03.09.2021
Netkaná textilie pomůže i na podzim
Možnosti využití netkaných textilií je opravdu pestré. Struktura vlákna umožňuje velmi dobrou propustnost pro vodu, vzduch, teplo a světlo. Netkané te... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

   Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
| Kontakty
HANDI HELP s.r.o., sociální firma
  T. G. Masaryka 313 , 563 01 Lanškroun
 
(Po-Pá, 7  - 14.30 hod.)
  info@handihelp.cz

  

 
Šikulové - E-hop pro zahrádkáře, chovatele a kutily © 2021 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz