Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-14.30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.12.2022
PF 2023
Naši milí zákazníci, děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce & přejeme příjemné prožití vánočních svátků, v novém roce 2023 hodně... číst celé
20.06.2022
Celozávodní dovolená 2022
Vážení zákazníci, v termínu 25. 7. - 31. 7. 2022 bude v naší firmě probíhat celozávodní dovolená. Po tuto dobu nebude možný ž... číst celé
25.02.2022
Novinky v sortimentu pro ZAHRÁDKÁŘE!
Vážení zákazníci,   nelenili jsme a rozšířili jsme pro vás sortiment o nové produkty v sekci ZAHRÁDKÁŘI! A protože nespíme na vavřínech, chystáme ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

   Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Facebook
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat fólii na fóliovník
11.04.2023
Jak vybrat fólii na fóliovník
Hledáte vhodný prostor pro pěstování zeleniny? Příznivé podmínky pro její růst jednoznačně vytvoříte ve fóliovníku. číst celé
Nejdůležitější měsíc na zahradě je březen
27.02.2023
Nejdůležitější měsíc na zahradě je březen
Jarní sprint právě začíná! Březen je pro zahrádkáře snad tím nejdůležitějším měsícem v roce, kdy se rozhoduje o tom, co budeme za pár měsíců sklízet. ... číst celé
Lednové tipy
05.01.2023
Lednové tipy
V lednu nás ještě příliš povinností na zahradě nečeká. Vašim stromům a keřům však můžete ulevit. A to jak od nežádoucích škůdců a hub, tak od těžkého ... číst celé
"Úkolníček" na říjen a listopad
14.10.2022
"Úkolníček" na říjen a listopad
Zahrada nám posílá poslední ovoce a zeleninu na rozloučenou. Sezóna pomalu končí, ale najde se příležitost i pro nové začátky. Právě teď je totiž nejl... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Spolupracujeme

 

Najdete nás i na MALL.CZ

Sledujte nás na sociálních sítích

Kontakty
HANDI HELP s.r.o., sociální firma
  T. G. Masaryka 313 , 563 01 Lanškroun
 
 +420 725 512 965
 (Po-Pá, 7.00 - 14.30 hod.)
  info@handihelp.cz

 

 

 
Šikulové - E-hop pro zahrádkáře, chovatele a kutily © 2022 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz