Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.07.2020
DOVOLENÁ
Vážení zákazníci. V období od 27.7.2020 do 2.8.2020 čerpáme celozávodní dovolenou. V této době nejsou vyřizovány žádné došlé objednávky. Vašim objedn... číst celé
26.03.2020
Současná situace související s virem COVID-19 (koronavirus)
Vážení zákazníci. Fungování našeho eshopu je v současné době bez větších omezení. Z aktuálních omezení - museli  jsme vypustit platbu dobírkou, proto... číst celé
19.12.2019
Přejeme vám vše nejlepší do nového roku!
Všem našim zákazníkům přejeme krásné a pohodové prožití vánočních svátků a mnoho úspěchů v novém roce 2020.                              číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
08.09.2020
Pět rad pro podzimní zahradu
Vrcholí sklizeň zeleniny a pozdního ovoce, zároveň už ale připravujeme záhony i rostliny na zimu. Nabízíme Vám pět rad, co byste měli stihnout do konc... číst celé
05.08.2020
Zahrada v srpnu – co dělat a na co se připravit
Léto je na vrcholu. Srpen je měsíc, kdy se zahradník kochá plody své práce a jen tak zlehka udržuje svůj dokonalý svět v plné kráse.  V našem článku v... číst celé
13.07.2020
Stínící textilie
Máte klasický drátěný plot? V tom případě jistě dobře znáte všudy přítomné pohledy kolemjdoucích. Při odpočinku, ale i při práci na zahradě každý rád... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pět rad pro podzimní zahradu
08.09.2020
Pět rad pro podzimní zahradu
Vrcholí sklizeň zeleniny a pozdního ovoce, zároveň už ale připravujeme záhony i rostliny na zimu. Nabízíme Vám pět rad, co byste měli stihnout do konc... číst celé
Zahrada v srpnu – co dělat a na co se připravit
05.08.2020
Zahrada v srpnu – co dělat a na co se připravit
Léto je na vrcholu. Srpen je měsíc, kdy se zahradník kochá plody své práce a jen tak zlehka udržuje svůj dokonalý svět v plné kráse.  V našem článku v... číst celé
Stínící textilie
13.07.2020
Stínící textilie
Máte klasický drátěný plot? V tom případě jistě dobře znáte všudy přítomné pohledy kolemjdoucích. Při odpočinku, ale i při práci na zahradě každý rád... číst celé
Při pěstování okurek vsaďte na netkanou textilii
11.06.2020
Při pěstování okurek vsaďte na netkanou textilii
Způsobů, jak efektivně pěstovat okurky, je mnoho. Stále více si ale na oblibě získává použití netkané textilie, která má dobré vlastnosti a zvláště př... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Šikulové © 2020 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz