Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-14.30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.06.2022
Celozávodní dovolená 2022
Vážení zákazníci, v termínu 25. 7. - 31. 7. 2022 bude v naší firmě probíhat celozávodní dovolená. Po tuto dobu nebude možný ž... číst celé
25.02.2022
Novinky v sortimentu pro ZAHRÁDKÁŘE!
Vážení zákazníci,   nelenili jsme a rozšířili jsme pro vás sortiment o nové produkty v sekci ZAHRÁDKÁŘI! A protože nespíme na vavřínech, chystáme ... číst celé
16.12.2021
PF 2022
Naši milí zákazníci, tímto bychom se s Vámi rádi ohlédli za uplynulým rokem 2021. Z celého srdce Vám děkujeme za projevenou přízeň a těšíme se na Vá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

   Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

V září je na zahradě nejvíc práce
06.09.2022
V září je na zahradě nejvíc práce
Září je ideální období ke sklízení letní úrody, k sázení jarních cibulovin, květin i zeleniny, či k zazimování choulostivějších bylinek. číst celé
Plachty s oky - všestranný pomocník
05.08.2022
Plachty s oky - všestranný pomocník
Kvalitní nepromokavá plachta je nepostradatelná v každé zahradě, chalupě a na staveništi. Naše krycí plachty zabezpečí Váš majetek před nepříznivými v... číst celé
Cenné rady do zahrady
01.07.2022
Cenné rady do zahrady
Červenec je obdobím sklizně ze zahrady, ale i krásné rozkvetlých záhonů květin. Výsledek, ale může být ještě lepší, stačí dodržet pár pravidel péče. číst celé
Červen na zahradě
07.06.2022
Červen na zahradě
Ať už patříte mezi zkušené zahrádkáře nebo jste letos poprvé založili záhony plné ovoce, zeleniny či okrasných rostlin, pak budete mít v červnu ruce p... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Spolupracujeme

Soubor:Zasilkovna logo.png – Wikipedie    Poštovné firmy Racing Styl

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Sledujte nás na sociálních sítích

Kontakty
HANDI HELP s.r.o., sociální firma
  T. G. Masaryka 313 , 563 01 Lanškroun
 
 +420 725 512 965
 (Po-Pá, 7.00 - 14.30 hod.)
  info@handihelp.cz

 

 

 
Šikulové - E-hop pro zahrádkáře, chovatele a kutily © 2022 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz