Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.07.2021
CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ
Vážení zákazníci. v období od 26.- 30. 7. 2021 bude v naší firmě probíhat celozávodní dovolená. Po tuto dobu nebude možný žádný příjem ani výdej zb... číst celé
18.02.2021
Zeptejte se nás!
Vážení zákaznící, rozšířili jsme naše služby o PORADNU, kde Vám rádi odpovíme na Vaše otázky. Najdete ji v horním vodorovném menu na e-shopu.  Neví... číst celé
08.12.2020
PF 2021
Milí zákazníci, rádi bychom Vám poděkovali za Vaši přízeň a přejeme Vám krásné a pohodové prožití vánočních svátků. V novém roce 2021 mnoho radostnýc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
02.08.2021
Srpen: měsíc sklizně...
Srpen je měsícem sklizní, ale ještě můžeme ledacos vyset nebo vysadit. Můžete se letos pochlubit bohatou úrodou ovoce? Nevíte, co s ní? Vyrobte si zás... číst celé
28.06.2021
Letní péče o zahradu
První prázdninový měsíc vám zahrada přináší potěchu pro oko i chuťové buňky. Je to čas letniček, barevně kvetoucích trvalek, čas sklizně ovoce i zelen... číst celé
31.05.2021
Bezúdržbová zahrada s netkanou textilií
V dnešním článku shrneme přednosti a výhody netkaných textilií, které oceňuje stále více zahrádkářů a zahradníků. Pokud ještě mezi ně nepatříte, sezna... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Srpen: měsíc sklizně...
02.08.2021
Srpen: měsíc sklizně...
Srpen je měsícem sklizní, ale ještě můžeme ledacos vyset nebo vysadit. Můžete se letos pochlubit bohatou úrodou ovoce? Nevíte, co s ní? Vyrobte si zás... číst celé
Letní péče o zahradu
28.06.2021
Letní péče o zahradu
První prázdninový měsíc vám zahrada přináší potěchu pro oko i chuťové buňky. Je to čas letniček, barevně kvetoucích trvalek, čas sklizně ovoce i zelen... číst celé
Bezúdržbová zahrada s netkanou textilií
31.05.2021
Bezúdržbová zahrada s netkanou textilií
V dnešním článku shrneme přednosti a výhody netkaných textilií, které oceňuje stále více zahrádkářů a zahradníků. Pokud ještě mezi ně nepatříte, sezna... číst celé
Chraňte záhony před mrazíky
14.05.2021
Chraňte záhony před mrazíky
Stále je nebezpečí pozdních mrazíků... A jak tedy ochránit zeleninu, okrasné trvalky, sazenice letniček? Přikryjte choulostivé rostliny netkanou texti... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

 

Šikulové - E-hop pro zahrádkáře, chovatele a kutily © 2021 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz