Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-14.30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.02.2022
Novinky v sortimentu pro ZAHRÁDKÁŘE!
Vážení zákazníci,   nelenili jsme a rozšířili jsme pro vás sortiment o nové produkty v sekci ZAHRÁDKÁŘI! A protože nespíme na vavřínech, chystáme ... číst celé
16.12.2021
PF 2022
Naši milí zákazníci, tímto bychom se s Vámi rádi ohlédli za uplynulým rokem 2021. Z celého srdce Vám děkujeme za projevenou přízeň a těšíme se na Vá... číst celé
09.12.2021
STARTUJE VÁNOČNÍ HRA: NAJDI SLEVU OD JEŽÍŠKA
Vážení zákazníci, rádi bychom Vám pod stromeček nadělili dárek v podobě SPECIÁLNÍ SLEVY 10 % NA VAŠI OBJEDNÁVKU! Ale pozor! JE TO HRA! Slevový kód ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak se starat o rostliny doma i na zahradě
19.04.2022
Jak se starat o rostliny doma i na zahradě
Duben je období, na které se většina pěstitelů těší. Počasí je již teplejší, slunce má větší sílu, ale spolehnout se na něj ještě nemůžeme. Stále musí... číst celé
Jarní ošetření rostlin. Víte, jak začít?
14.03.2022
Jarní ošetření rostlin. Víte, jak začít?
Spolu s radostí nad tím, jak naše stromy v zahradě a rostliny na záhonech rostou, kvetou a nasazují plody, přichází  také starost o to, jak úrodu chrá... číst celé
Připravte zahradu na jaro
15.02.2022
Připravte zahradu na jaro
Únor a březen jsou měsíce, ve kterých je ideální zahájit přípravu na teplejší jarní měsíce. Ještě předtím, než vypukne jarní sezóna, je totiž nutné po... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

   Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Facebook
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • ………....
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jak se starat o rostliny doma i na zahradě
19.04.2022
Jak se starat o rostliny doma i na zahradě
Duben je období, na které se většina pěstitelů těší. Počasí je již teplejší, slunce má větší sílu, ale spolehnout se na něj ještě nemůžeme. Stále musí... číst celé
Jarní ošetření rostlin. Víte, jak začít?
14.03.2022
Jarní ošetření rostlin. Víte, jak začít?
Spolu s radostí nad tím, jak naše stromy v zahradě a rostliny na záhonech rostou, kvetou a nasazují plody, přichází  také starost o to, jak úrodu chrá... číst celé
Připravte zahradu na jaro
15.02.2022
Připravte zahradu na jaro
Únor a březen jsou měsíce, ve kterých je ideální zahájit přípravu na teplejší jarní měsíce. Ještě předtím, než vypukne jarní sezóna, je totiž nutné po... číst celé
S pěstováním se začíná už v lednu
24.01.2022
S pěstováním se začíná už v lednu
Neotálejte a v lednu udělejte inventuru své sadby. Projděte si semínka, která vám zbyla z předchozích sezón, ty po datu spotřeby nekompromisně vyhoďte... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Spolupracujeme

Soubor:Zasilkovna logo.png – Wikipedie    Poštovné firmy Racing Styl

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Sledujte nás na sociálních sítích

Kontakty
HANDI HELP s.r.o., sociální firma
  T. G. Masaryka 313 , 563 01 Lanškroun
 
 +420 725 512 965
 (Po-Pá, 7.00 - 14.30 hod.)
  info@handihelp.cz

 

 

 
Šikulové - E-hop pro zahrádkáře, chovatele a kutily © 2022 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz