Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-14.30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.07.2021
CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ
Vážení zákazníci. v období od 26.- 30. 7. 2021 bude v naší firmě probíhat celozávodní dovolená. Po tuto dobu nebude možný žádný příjem ani výdej zb... číst celé
18.02.2021
Zeptejte se nás!
Vážení zákaznící, rozšířili jsme naše služby o PORADNU, kde Vám rádi odpovíme na Vaše otázky. Najdete ji v horním vodorovném menu na e-shopu.  Neví... číst celé
08.12.2020
PF 2021
Milí zákazníci, rádi bychom Vám poděkovali za Vaši přízeň a přejeme Vám krásné a pohodové prožití vánočních svátků. V novém roce 2021 mnoho radostnýc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.11.2021
Co nás čeká v listopadu?
Listopad je poslední podzimní měsíc, a jakmile se na něj dostane, je tu už jen skok do zimy a do Vánoc. Většina květin již odkvétá, jen málo z nich do... číst celé
01.10.2021
BALÍCÍ FÓLIE všech druhů
Fólie se v dnešní době používají nejen v každé domácnosti, ale i v podstatě ve všech odvětvích průmyslu – od potravinářského, přes stavební až po auto... číst celé
03.09.2021
Netkaná textilie pomůže i na podzim
Možnosti využití netkaných textilií je opravdu pestré. Struktura vlákna umožňuje velmi dobrou propustnost pro vodu, vzduch, teplo a světlo. Netkané te... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

   Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
| Kontakty
HANDI HELP s.r.o., sociální firma
  T. G. Masaryka 313 , 563 01 Lanškroun
 
(Po-Pá, 7  - 14.30 hod.)
  info@handihelp.cz

  

 
Šikulové - E-hop pro zahrádkáře, chovatele a kutily © 2021 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz